Evinizi Koruyan, İçinizi Rahat Ettiren Ürünler

Yale, dünyadaki en eski uluslararası markalardan biridir ve muhtemelen kilit endüstrisinde en iyi bilinen isimdir. Yale tarihi, sadece Yale’nin değil, tüm kilit sektörünün gelişimine damga vuran önemli yeniliklerle doludur.

Yale, sizin hayatınızı yaşamanıza göre tasarlanmıştır. İhtiyacınız olan güvenliği, rahatlığı ve esnekliği sağlar ve kullanımı çok kolaydır. Öğrenmesi kolay kullanıcı dostu uygulamalar aracılığıyla dünyanın her yerinden evinizi ve sevdiklerini korumanızı sağlayan alarmlar, dijital kapı kilitleri ve dürbünler gibi bağlantılı ve akıllı güvenlik cihazlarından oluşur.

ÜRÜNLER

Linus® Akıllı Kilit L2 

renk seçeneğiyle;

European Product Desing Awards

Ev (ev ürünleri) kategorisi

Ödüllü ürün

Uluslararası beğeni toplayan ürünlerimiz dünya çapında en prestijli ürün ve tasarım ödüllerinden bazılarına layık görülmüştür. Bu ödüller, size güvenlikten ödün vermeden kolaylaştırılmış bir koruma sağlamak için hazırlanmış yenilikçi, yüksek kaliteli, kullanıcı odaklı tasarımlarımızın bir göstergesidir

YDM3168 Kartlı ve Şifreli Dijital Monoblok Çelik Kapı Kilidi

İletişim Formu

Evinizin akıllı ev sistemleri için tasarlanmasında ses, güvenlik, aydınlatma, ve daha fazlası için ihtiyacınıza göre sistemlerin eklenmesi yada mevcut sistemlerin iyileştirilmesi için bizimle iletişime geçin.